Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Suzanne.

Stel jezelf even kort voor

Hoi, Suzanne hier! 36 jaar geleden geboren in het mooie Dordrecht en hoewel ik ook in andere leuke plaatsen heb gewoond (Breda, Leiden, Haarlem), ben ik toch elke keer weer teruggekeerd naar m’n thuisstad. Sinds 2 januari ben ik Eventmanager bij BURO RUW.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

LinkedIn was hierin mijn beste vriend. Ik neus daar graag rond, om te zien wat er speelt bij andere bedrijven. Zodoende kwam ik BURO RUW tegen en ben ik ze gaan volgen. Ineens kwam deze leuke functie voorbij, waarvan ik dacht dat dat best eens goed bij mij zou kunnen passen én waar ik mijn eventmanagers kwaliteiten zou kunnen uitbreiden en verbeteren!

 

Hoe ziet jouw werkdag bij BURO RUW eruit?

Bij binnenkomst is er ‘s morgens altijd even tijd voor een babbel en een bakkie met collega’s, om daarna eens te kijken wat de agenda van die dag gaat brengen. Naast het administratieve gedeelte van het werk, zoals het verwerken van e-mails, updaten en uitsturen van offertes/budgetten en het uitwerken van draaiboeken, staan er ook regelmatig leuke werkbezoeken aan locaties of brainstorms met klanten gepland voor toekomstige events. Bij RUW lunchen we waar mogelijk gezamenlijk, wat tussendoor voor de nodige ontspanning zorgt.

 

Wat vind je het leukste aan je job?

Het leukste aan mijn werk vind ik om van een eerste uitvraag, een event te maken waar alle bezoekers met plezier op terugkijken! Hierbij kan ik zowel creatief meedenken – oftewel alles voorstellen wat me maar te binnenschiet zonder dat het te gek is – als structuur aanbrengen om een soepel verloop van het evenement te garanderen. Maar evenementen kun je nooit 100% plannen, dus een ad hoc oplossing zoeken voor een uitdaging vind ik ook leuk om te doen.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Na het werk ben ik regelmatig te vinden bij Cardioboxing Dordrecht, om alle frustraties van de dag even van me af te slaan 😉. Alle gekheid op een stokje, naast het sporten ga ik ook graag met mijn vriendinnen naar festivals, heerlijk uit eten of andere activiteiten ondernemen. Vanuit de corona periode heb ik een enkele groene vinger overgehouden en probeer ik een thuis-jungle bij elkaar te kweken. Ook een citytrip of langere reis wordt enthousiast naar uitgekeken en daarnaast ben ik samen met mijn vader regelmatig in De Kuip te vinden voor de thuiswedstrijden van Feyenoord.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Op dit moment wordt mijn naam gewoon afgekort naar Suus. Ik durf niet te zeggen of dit de definitieve versie is, aangezien sommige collega’s door (on)gelukkige omstandigheden ook een nieuwe bijnaam ontvangen hebben. Voorlopig hou ik de gekke fratsen dus nog maar even in 😉.

 

Wat is je goede voornemen voor 2024?

Naast goed mijn best doen bij mijn nieuwe werkgever, is dat ook wel een mooi (kort ook, gelukkig) verhaal; op mijn eerste dag op 2 januari werd bij het weekoverleg gevraagd of we nog goede voornemens hadden. Ik was niet echt voorbereid dus zei dat ik hardlopen wel weer een beetje wilde oppakken – maar ik had mezelf daar totaal geen doel voor gesteld natuurlijk. Binnen een uur had ik een inschrijving in mijn mailbox om samen met mijn nieuwe collega’s 10km te gaan hardlopen bij de Rotterdam Marathon! Als dat niet een goeie stok achter de deur is om de veters te gaan strikken weet ik het ook niet meer…