Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Stel jezelf even kort voor: 

Hi, mijn naam is Vanessa Berkhout. Ik werk sinds juli 2022 bij BURO RUW als Allround designer. Sinds kort woon ik in het pittoreske Rijsoord in een oud (klus)huis uit 1917. Samen met mijn man Michel, onze 14-jarige puber Sam en onze Ragdoll kater Bruce The Big Boss.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Door de charmes van Rutger! Eigenlijk was ik helemaal niet opzoek naar een nieuwe baan, maar na een goed kopje koffie en de enthousiaste verhalen over BURO RUW ging ik toch overstag. Ook werken voor lokale ondernemers leek me heel leuk. Zo maak je de omgeving weer een stuk mooier en gezelliger.

 

Wat doe je als Allround designer bij BURO RUW?

Alles rondom visuele uitingen. Van logo tot social content en van een poster tot complete huisstijl. Maar ook Reels maken voor Instagram hoort erbij.

 

Wat vind je het leukste aan je job?

Dat het werk bij BURO RUW echt van deze tijd is! Je schrikt er eigenlijk van hoe weinig bedrijven nog niet bezig zijn met social media. Terwijl het zo belangrijk is om zichtbaar te zijn. Daarnaast vind ik de afwisseling in het werk en de bezoeken aan klanten heel leuk! Het is mooi om te zien dat de meeste bedrijven zeggen dat ze niet veel te vertellen hebben. Maar puntje bij paaltje kom je met een hele lijst aan content ideeën terug.

 

Wat deed je voor BURO RUW?

Oorspronkelijk kom ik uit de mode en heb ik de modeacademie gedaan. Ik heb van alles ontworpen. Van babykleding tot herenkleding. Nadat ik als freelancer ben gaan werken heb ik ook allerlei andere dingen gedaan zoals stationary, servies én zelfs kerstartikelen.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Op dit moment met een kwast in mijn hand aan het schilderen in mijn huis. Maar daarnaast houden we van reizen. Zo zijn we bezig met het plannen van een verre reis voor de zomervakantie. Verder hou ik van tekenen en aquarellen.

 

Bijnaam op kantoor?

Daar zit ik er nog te kort voor, maar volgens mij neigt die naar Nessie samen met Essie.

 

Tot slot, wat niemand nog van je weet?

Dat ik mijn 3de dan voor Nunchaku heb en een aantal keer Nederlands kampioen ben geweest met kumite en kata. Wat is Nunchaku vraag je je af? Dat is een vechtsport met Nunchaku’s, je weet wel dezelfde als van Bruce Lee.