Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Waarom is social media nou zo belangrijk?

Onze Content- en projectmanager Steffie vertelt je in een korte video graag meer. En beantwoordt speciaal voor jou, als lezer van onze nieuwsbrief, direct de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Klaar voor een eerste Kick-off sessie?

Onze Social Media expert Steffie gaat graag met je aan de slag.

Klanten

Van zulke verhalen worden wij blij!

“Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking met BURO RUW als een perfecte match. Hun expertise op het gebied van rebranding, huisstijl, design en social media strategie heeft ons geholpen om ons verhaal online pas écht goed te vertellen. De persoonlijke benadering en het begrip voor onze wensen maakten het proces soepel en resultaatgericht. Een absolute aanrader!”

Ron Tempelaar
Meewerkend bestuurder bij Fitmakers

“We zijn ontzettend blij met de samenwerking met BURO RUW. Met hun verschillende disciplines staan ze altijd voor ons klaar. Van social media tot eventorganisatie. En van creatieve designklussen tot onze bedrijfsfilm. We hebben een fijne samenwerkingspartner gevonden die ons op al deze vlakken helpt om ons verhaal te vertellen. En dat is natuurlijk hartstikke fijn!”

Evelien Vegter
Manager Staff & Services bij SEVENP

“Het team van BURO RUW is buitengewoon bekwaam en toegewijd. Ze hebben ons vanaf de basis ontzettend geholpen met het opzetten van onze online identiteit. Bovendien hebben ze een social media strategie ontwikkeld die perfect aansluit bij onze doelgroep. Hun professionele en persoonlijke aanpak heeft ons vertrouwen gegeven in onze online strategie. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt.”

Henk Kraaijeveld
Managing Director bij Herculan

@BURO_RUW

Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten?

Hier helpen wij jou heel graag mee! Dit doen wij door jouw verhaal online te vertellen op een manier die écht bij jou past.