SOCIAL MEDIA

DE KONING VLEES

De Koning Vlees - sinds 1910. Een prachtig tijdperk. Een nog mooier verhaal. Toch wordt het verhaal achter De Koning Vlees nog niet voldoende (online) gecommuniceerd. Zonde! Want daar ligt een grote kans. Zo vindt ook Arjan de Koning. Tijd voor verandering dus.

Uitdaging

De uitdaging? De Koning Vlees futureproof maken op het gebied van marketing & communicatie. En dan concreet: de online zichtbaarheid vergroten & het verhaal van De Koning Vlees naar buiten brengen. Dit alles met een vernieuwende eigentijdse look & feel. Het begin? De social media kanalen van De Koning Vlees opzetten, inrichten en voorzien van krachtige content.

Concept

Om het De Koning Vlees verhaal te kunnen vertellen, moet je het verhaal natuurlijk wel kennen. En dan van binnen en van buiten. Daarom hebben we ons eerst ondergedompeld in de organisatie en gesproken met verschillende collega’s. Van daaruit hebben we bepaald hoe de nieuwe look & feel eruit zou komen te zien en welke tone of voice daarbij zou horen.

Creatie

Inmiddels zijn we gestart en druk bezig met het opbouwen van de accounts. Dat doen we in nauwe samenwerking met het salesteam van De Koning Vlees. En het leuke is, ondanks dat wij veel uit handen nemen, heeft De Koning Vlees altijd het laatste woord. Niet letterlijk in de berichten natuurlijk, maar zeker figuurlijk. In COOS – ons COntent Online Systeem worden berichten namelijk altijd vooraf klaargezet. In een beveiligde, op maat gemaakte omgeving. Zo kan De Koning Vlees alles controleren en eventueel feedback geven. Wel zo makkelijk en efficiënt. En daar houden we van.

Creatie

<

Impact

Waar we het uiteindelijk voor doen: impact! En dat heeft tijd nodig op social media. Want een publiek opbouwen? Dat doe je niet zomaar even. Waar we voor gaan? Impact door relevante content voor de doelgroep. De Koning Vlees wil namelijk heel graag in contact zijn met haar doelgroep. #interactie

Al doen cijfers het volgens ons ook altijd erg goed…

4824

GROOTSTE BEREIK

3

SOCIAL ACCOUNTS

1

MAANDEN BEZIG

LADEN...

LADEN…

https://buroruw.nl/cases/van-gent-autoverhuur/