Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Ester.

Stel jezelf even kort voor

Hi, ik ben Ester Netten en ik ben werkzaam als allround designer bij BURO RUW. Woonachtig in Rotterdam, in het voormalige Havenziekenhuis. Een supertoffe en creatieve plek in hartje centrum. Oorspronkelijk kom ik uit Sliedrecht, dus ook hier in Zwijndrecht kan ik ze verstaan.😉

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Na een lange reis was ik op zoek naar een nieuwe baan. Via mijn neef ben ik vrij snel in contact gekomen met Walter. Direct pakte ik de telefoon voor een vrijblijvend belletje. Al snel bleek het te klikken en zat ik de volgende dag op kantoor voor een gesprek. Niet veel later zat ik, na het tweede gesprek, al aan de lunchtafel met het hele team. En…als je de lunch hier overleeft dan moet het wel goed komen. 😉 Na een hoop flauwe grappen kon ik die week erna al aan de slag!

 

Wat doe je als allround designer bij BURO RUW?

Ik ben verantwoordelijk voor alle visuele uitingen, online en offline. Dit kan van alles zijn. Van illustratie tot het ontwerpen van een gehele nieuwe huisstijl. Het leuke is dat ik niet alleen allround designer ben binnen BURO RUW, maar ook evenementen organiseer. De achtergrond als designer komt hier dan ook uitstekend van pas.

 

Wat vind je het leukste aan je job?

Het leukste vind ik de diversiteit tussen ontwerpen, illustreren en eventmanagement. Ik moet geprikkeld blijven en nieuwe dingen blijven doen en leren. Dit kan uitstekend binnen BURO RUW. Daarnaast vind ik sfeer binnen een bedrijf heel belangrijk. Ik voelde me dan ook na mijn eerste week al direct op mijn gemak binnen het team. Het gevoel van een open cultuur waar je alles mag zeggen, ook de gekke ideeën. En vooral de flauwe humor kan ik erg waarderen.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

In de zomer kan je me in het weekend vaak tegenkomen op een leuk festival in de buurt. Nu de winter er weer aankomt kun je me vinden in een sporthal waar ik minimaal twee keer per week een potje volleybal speel. Daarnaast heb ik een hechte vriendinnengroep waar ik graag tijd mee doorbreng. Ook vind ik het heerlijk om regelmatig met mijn ouders en de hond uit te waaien op het strand, quality time!

 

Je vertelde over een lange reis voor je bij BURO RUW aan de slag ging. Vertel!

Eén van mijn grootste passies is reizen. Mijn jarenlange droom was dan ook een keer alleen op reis te gaan voor een langere tijd. Een enkeltje kopen, rugzak op en zonder plan naar de andere kant van de wereld te gaan. Vorig jaar was het dan eindelijk zover, baan opgezegd, een vliegticket gekocht en zien waar het me brengt. Het avontuur heeft me gebracht in 5 prachtige landen: Mexico, Guatemala, Nicaragua, Colombia & Peru. Een ervaring om nooit te vergeten.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Mijn bijnaam op kantoor is Essie.