Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Steffie.

Stel jezelf even kort voor

Hii, ik ben Steffie en ik ben Contentmanager bij BURO RUW. Ik ben geboren in Rotterdam en al mijn hele leven woonachtig in Barendrecht.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Na 2,5 jaar als Marketing- en communicatiemedewerker gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. En dus startte ik in januari 2022 met de opleiding Content Creation bij De Upstarter in Amsterdam. Zo kon ik mijn skills op het gebied van Content Creation verder ontwikkelen. Na een aantal interessante lesweken was het tijd om de theorie in de praktijk toe te passen. Oftewel ik zocht een leuk stagebedrijf. Dat werd natuurlijk (hoe kan het ook anders) BURO RUW.

Na mijn stage wilde ik dit gezellige team natuurlijk niet verlaten… En gelukkig hoefde dit ook niet. 😉 Sinds juli 2022 ben ik namelijk aan de slag gegaan als Contentmanager bij BURO RUW!

 

Wat doe je als Contentmanager bij BURO RUW?

Als Contentmanager ben ik verantwoordelijk voor de social mediakanalen van al onze klanten. Samen met de allround designers zorg ik ervoor dat het verhaal van de klant op de juiste manier online verteld wordt. En niet geheel onbelangrijk dat dit consequent gebeurt. Want consistency is key! Maar dat is natuurlijk niet alles. Ik maak ook contentplannen, schrijf regelmatig teksten voor nieuwsbrieven, websites en artikelen én neem interviews af.

 

Wat vind je het leukste aan je job?

De diversiteit aan klanten. Ik vind het geweldig om met allerlei verschillende klanten samen te werken. De ene dag bedenk je een leuke social campagne voor een sportvloerenbedrijf en de andere dag schrijf je een contentplan voor een specialist in de binnenvaartbranche. Die omschakeling kan soms een uitdaging zijn, maar dat maakt het juist extra leuk!

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Bij de paarden. Ik denk dat iedereen in mijn directe omgeving dit ook zal zeggen haha. Maar naast dat ik veel tijd doorbreng bij mijn verzorgpaard heb ik uiteraard nog andere hobby’s. Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan (#carpaccio) of een drankje te doen met vriendinnen. Ook ga ik graag naar concerten, hou ik van reizen en vind ik het belangrijk om tijd te spenderen met familie!

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Heb je even? 😅 Ik denk dat ik de meeste bijnamen op kantoor heb. Hier komen ze: Zwitserland, Steffie Stuntpiloot, Stefster en Steffie Speedbump. Sommige hebben misschien nog wat extra aandacht nodig. Maar dat bewaar ik voor een volgende keer.