Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Eline.

Stel jezelf even kort voor

Hoi! Mijn naam is Eline. Als jongste van de club ben ik werkzaam als Junior Contentmanager bij BURO RUW. Ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht bij mijn ouders, twee zussen en Wammes (de kat).

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Ik had net mijn opleiding communicatie afgerond en wilde graag na de ‘officiële’ zomervakantie gaan werken om ervaring op te doen, te sparen enz. Ik was opzoek naar een modern communicatiebureau dichtbij huis. Uiteraard met een gezellig team. Ik kwam BURO RUW tegen op Instagram en toevallig hadden zij een vacature die perfect aansloot op mijn interesses en kwaliteiten. Ik solliciteerde, werd uitgenodigd, had een heel leuk eerste gesprek en ging tussendoor nog even op vakantie. Vervolgens had ik een tweede gesprek en twee dagen later tekende ik een contract voor 40 uur in de week. Voor ik het wist zat ik ook al bij de donderdagmiddag borrel en ging ik met alle vrouwelijke collega’s mee naar BARBIE de film. En dat allemaal nog vóór de eerste werkdag :-).

 

Hoe ziet jouw werkdag bij BURO RUW eruit?

Als junior contentmanager ben ik de hele dag creatief bezig met het bedenken van content voor de verschillende klanten van BURO RUW. Dit kan een artikel voor een website zijn of een post voor bijvoorbeeld Instagram. Daarnaast houd ik me bezig met verschillende vraagstukken die te maken hebben met social media. Tussen het harde werken door wordt er uiteraard ook nog met elkaar gekletst, geluncht én worden er flauwe grappen gemaakt. Het is in ieder geval altijd heel gezellig!

 

Wat vind je het leukste aan je job?

De variatie aan werkzaamheden, de verschillende klanten, de gezellige collega’s, ons mooie kantoor… wat niet?

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Overal en nergens. Het liefst onderneem ik in mijn vrije tijd leuke dingen met mijn vriend. Dan gaan we samen naar het terras, een weekendje weg, een rondje rijden door de stad of wat dan ook. Ik kan ook prima alleen zijn, maar zelfs dan is er niet één plek waar ik vast te vinden ben. Ik hou van spontaniteit en doe in mijn vrije tijd gewoon waar ik zin in heb. Soms ben ik al blij als ik mijn favoriete serie kan kijken en op andere momenten ga ik liever shoppen in de stad.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Lien 😀