Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Maikel.

Stel jezelf even kort voor:

Mijn naam is Maikel de Winter en ik ben werkzaam als webdesigner bij BURO RUW. Ik ben geboren en getogen in Zwijndrecht en woon inmiddels al ruim een jaar of 10 in Hendrik-Ido-Ambacht. Dat klinkt ver weg, maar van huis naar kantoor is maar een kleine tien minuten fietsen. Dat wil niet zeggen dat ik altijd de fiets pak overigens.😉

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Bij mijn vorige werkgever werd er al samengewerkt met BURO RUW en werd voor mij aan de ‘buitenkant’ zichtbaar dat het wel een leuke werkgever voor mij zou kunnen zijn. Toen ik vervolgens een keer s ’avonds thuis op de bank over mijn tijdlijn zat te scrollen kwam ik, door een gemeenschappelijke vriend, de vacature tegen van webdesigner en dacht ik tsja deze is voor mij! Gelukkig wist ik Walter en Rutger te overtuigen en binnen de kortste keren waren we eruit!

Wat doe je als Webdesigner bij BURO RUW?

Elke klant die binnenkomt heeft zijn eigen verhaal en anno 2022, in de meeste gevallen, ook wel een eigen website. De website is alleen niet altijd anno 2022 en het verhaal klopt meestal ook niet helemaal meer. Daar kom ik om de hoek (bij voorkeur met een botte bijl haha) kijken. Ongegeneerd en eerlijk een website beoordelen en kijken wat goed gaat en wat niet, maar bovenal kijken naar een stukje conversie van een website. Daar een passend nieuw ontwerp bij maken is wat ik doe.

Wat vind je het leukste aan je job?

Het allerleukste aan de job vind ik zelf het opgaan in de belevingswereld van de klant en van daaruit een frisse, nieuwe uitstraling neerzetten in de vorm van een website. De ene keer ben ik aan de slag voor een fysiotherapeut en de andere keer voor een binnenvaartschipper. Als je jezelf dan verdiept in de klant, een ontwerp maakt wat je zelf al kicke vindt, vervolgens enthousiast presenteert, waarna de klant stuiterend op de bank zit dan maakt mij dat wel trots!

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Doordeweeks vind ik het lekker om in de avond een paar uurtjes door te brengen in de sportschool afgewisseld met het kapotschieten van dingen op de Playstation. In de weekenden heb ik lekker de tijd om samen door te brengen met het gezin. Ik ben namelijk de trotse vader van twee superlieve meiden. Daarnaast zoek ik altijd naar nieuwe uitlaatkleppen voor mijn creativiteit.

En lukt dat een beetje?

Het lukt wel aardig denk ik. In en om het huis heb ik namelijk allemaal dingen zelf gemaakt van meubels en kasten tot aan een overkapping in de achtertuin. En dan doe ik het echt helemaal zelf: vanaf de eerste schets tot aan de realisatie. Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind om te doen, maar met de jaren kom ik er wel achter dat er niet genoeg tijd in een dag zit om het allemaal te kunnen doen.

Vergeet je nu niet iets? *hint

Ja je hebt gelijk. Eigenlijk kan ik dit interview niet voorbij laten gaan zonder ook mijn obsessie voor sneakers te benoemen. Alhoewel zo kijkt mijn omgeving ernaar, zelf noem ik het liever een hobby.😉 Vanuit mijn bovengemiddelde interesse vind ik het leuk om mij erin te verdiepen, podcasts erover te luisteren en filmpjes op YouTube te kijken.

Wat is je bijnaam op kantoor?

‘Mighty mike’ hoor ik wel eens voorbijkomen, maar dat is niet echt specifiek voor mij bedacht. Meer makkelijk en ik denk dat alle naamgenoten deze wel te horen krijgen.