Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Roos.

Stel jezelf even kort voor

Heyhoi! Mijn naam is Roos, jullie nieuwe Allround Designer bij BURO RUW. 💪 Afgelopen juli ben ik begonnen aan dit creatieve avontuur! Als trotse schippersdochter uit Zwijndrecht heb ik de binnenvaart in mijn bloed zitten. ⚓️ Hoewel ik nu mijn stekkie heb gevonden in Hendrik-Ido-Ambacht, blijft Zwijndrecht voor altijd mijn thuishaven.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Toen ik vorig jaar BURO RUW tegenkwam op mijn Instagram tijdlijn, werd ik meteen nieuwsgierig naar dit leuke bedrijf en de mensen erachter. Ik ben ze direct gaan volgen en moet eerlijk toegeven dat ik een beetje bekendsta als een ‘stalker’, omdat ik alles zo goed in de gaten hield. 😉 Dit jaar nam ik dan ook zonder aarzeling contact op met Rutger. Gelukkig kreeg ik een positieve reactie en hier sta ik nu, klaar om mijn creatieve reis voort te zetten bij BURO RUW! 

 

Hoe ziet jouw werkdag bij BURO RUW eruit?          

Ik begin mijn dag met een fietstochtje naar kantoor, een ritje van slechts 10 minuten! Na aankomst trakteer ik mezelf op een heerlijk bakkie koffie om vervolgens aan de slag te gaan met het creëren van ontwerpen voor onze klanten. Tijdens het creatieve proces hebben we ook gezellige brainstormsessies waar we samen nieuwe en inspirerende ideeën bedenken voor onze klanten. Dus, mijn werkdag bij BURO RUW is een perfecte mix van creativiteit en teamwork!

 

Wat vind je het leukste aan je job?

Het leukste aan mijn job als Allround Designer is absoluut de afwisseling en uitdaging die bij het werken aan verschillende projecten en het hebben van diverse klanten komt kijken! Maar wat het nog specialer maakt, is het samenwerken met de CRUW! We inspireren elkaar en streven samen naar de beste resultaten voor onze klanten. En laten we eerlijk zijn, af en toe samen genieten van een lekker drankje maakt het allemaal nog leuker! 😉

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Samen met mijn vriend heb ik prachtige reizen gemaakt, van Indonesië tot Mexico. Nu ontdek ik Nederland door te wandelen over mooie paden zoals het Pieterpad en het Nederlandse kustpad. Tikkeltje burgerlijk misschien, maar wel heel leuk!

Daarnaast geniet ik volop in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht, samen met vrienden en familie. Gezellig ergens een hapje eten of een drankje doen staat dan altijd op het programma. Maar als ik wat meer wil ontspannen, kun je me thuis vinden op de bank, waar ik heerlijk series of films kijk. Ook vind je me af en toe achter de piano, waar ik van kinds af aan al liedjes op pingel.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Sinds kort heb ik de bijnaam ‘spekkie’ gekregen, vanwege mijn snoepjes verslaving. Maar ook heb ik ‘Roosie’ voorbij horen komen.