Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Jordy H.

Stel jezelf even kort voor

Mijn naam is Jordy Hijman en ik ben videograaf bij BURO RUW. In tegenstelling tot de rest van mijn lieftallige collega’s woon ik niet in de omgeving Zwijndrecht, maar woon ik in het pittoreske Beesd. Een prachtig dorpje in de West Betuwe. En ja, tot de verbazing van velen, woon ik nog thuis bij papa en mama. Mag ook nog wel met mijn leeftijd van 21 jaar, toch?

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Voor één van mijn andere opdrachtgevers werkte ik veel in Dordrecht. Hier leerde ik Shane, de beeldmaker van RUW, kennen. We volgden elkaar op de socials en raakten aan de praat over een video die ik had geschoten. Kort daarna vroeg hij of ik wellicht interesse had in een videoklus voor BURO RUW, dit kon ik natuurlijk niet afwijzen. Voordat ik daadwerkelijk op pad mocht volgde er nog een kennismakingsgesprek met Walter. Dit klikte 📸 en de rest is geschiedenis. 😉

 

Hoe ziet jouw werkdag bij BURO RUW eruit?

Mijn dagen zijn altijd anders. De ene dag sta ik te filmen op een bouwplaats, de andere dag draai ik een aftermovie van een evenement en dan zit ik weer de hele dag achter mijn laptop de beelden te monteren tot een geheel. Heel divers dus.

 

Wat vind je het leukste aan je job?

De diversiteit en creativiteit. Elke dag is weer anders.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Als ik niet aan het werk ben voor RUW ben ik te vinden in het rustige Beesd. Begin ik toch weer over dat prachtige dorpje. Ik weet niet wat het is, maar ik zou er nooit weg willen.

 

Wat doe je dan zoal in ‘dat prachtige dorpje?’

Ik ben veel te vinden in de sportschool, waar ik mijn hoofd leeg maak met wat krachttraining. (best handig met al die zware camera’s) Verder trek ik op met vrienden of ben ik bezig met het doorontwikkelen van mezelf als videograaf.

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

Pfoe, dat is een lastige. Ik heb Hijmanus al weleens voorbij horen komen. Maar de mooiste, ook al wordt deze niet gebruikt, is ‘oude ziel’. Zo noemde Walter mij op het CRUW feest. We waren met de hele club, die ik toen nog maar net kende, naar Crazy Piano’s in Scheveningen. Hier kun je nummers aanvragen die vervolgens worden gespeeld/gezongen door de muzikanten. Ik vroeg veelal nummers van ver vóór mijn tijd aan waarop Walter mij lachend een ‘oude ziel’ noemde.