Contact.

BEDANKT!

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Wij komen er zo spoedig mogelijkbij je op terug.
Uw bericht is verstuurd.
Verstrekte informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor onderlinge communicatie en zal niet met derden gedeeld worden.

Even voorstellen

Lisanne.

Stel jezelf even kort voor:

Hi! Ik ben Lisanne dé Eventmanager (regelmiep 😉) bij BURO RUW. Woonachtig in het prachtige Hendrik-Ido-Ambacht, maar geboren en getogen in hartje Zwijndrecht.

 

Hoe ben je bij BURO RUW terechtgekomen?

Haha, dat is een grappig verhaal! Zoals hierboven aangegeven kom ik uit Zwijndrecht en ken ik BURO RUW al redelijk lang. In een verleden heb ik bij mijn andere werkgever zelfs één keer samengewerkt en kennis gemaakt met Rutger. Daarna nooit meer contact gehad, tót ik de functie voorbij zag komen op social media. Ik wist dat deze functie perfect voor mij zou zijn, dus in het kleine ‘Zwijndrechtse’ wereldje een lijntje uitgegooid via een jeugdvriend. Toen ik Rutger belde om mijn interesse te tonen in de functie, was hij niet verbaasd en vooral erg enthousiast. De uitnodiging voor een goede kop koffie was heel snel gemaakt en eerlijk is eerlijk; bij BURO RUW hebben ze goede koffie!

 

Hoe ziet jouw werkdag bij BURO RUW eruit?

Nou om half negen ben ik op kantoor, dan start ik mijn mail op, haal een kop koffie om vervolgens mijn mail door te nemen en van overleg naar overleg te gaan. Haha, grapje natuurlijk! Géén dag is hetzelfde bij BURO RUW! En dat vind ik onwijs leuk. De ene dag ben ik op pad om locaties te bezichtigen, de andere dag sta ik op een filmlocatie en de dag erna heb ik klantafspraken staan. Uiteraard ben ik ook veel op kantoor te vinden, wat een onwijs toffe en creatieve werkplek is met enorm leuke collega’s!

 

Wat vind je het leukste aan je job?

De diversiteit aan werkzaamheden en klanten. Geen wens is hetzelfde, dus voor mij de uitdaging om ieder event naar wens en met creativiteit in te vullen. Ik ben een échte regelmiep. Het aller gaafste is dan ook dat ik soms na maanden aan voorbereiding, daadwerkelijk de ideeën tot realiteit bij elkaar zie komen. Uiteraard gaan daar ook tevreden klanten en lachende gezichten mee gepaard.

 

Als je niet voor BURO RUW aan het werk bent, waar kunnen we je dan vinden?

Oei, lastige vraag! En dit wordt misschien wel een saai antwoord, maar ik heb een onwijs fijn leven met mijn vriend Elvin, ons zoontje David en onze hond Teddie. Ik ga graag met hen eropuit om leuke dingen met elkaar te ondernemen, zoals gezellig lunchen, een weekendje weg, vakanties naar de zon of juist naar de sneeuw. Verder brengen we graag tijd door met onze vrienden en families én zijn we niet vies van een beetje sport. We volgen de Formule 1 op de voet en moedigen ons cluppie graag aan! Daarnaast kun je me ook geregeld in de sportschool vinden, want alle bovenstaande gezelligheid moet ook gecompenseerd worden. 😉

 

Wat is je bijnaam op kantoor?

De meeste noemen mij Lies of Liessie, maar soms komt er ook een keer Dora voorbij. Mooi verhaal: we zijn een keer met de dames binnen RUW naar een escape room gegaan. Hierbij werd aan het begin een rugzak in mijn handen gedrukt, welke ik vervolgens de gehele duur van de escape room op m’n rug heb gedragen, terwijl dat niet nodig bleek. Het was mijn eerste escape room haha! Overigens zijn we wel ruim binnen de tijd ontsnapt!